dijous, 28 de gener del 2010

De buena ley


No sé si us sona aquest títol però fa referència a un programa que emet Telecinco sobre les 2.30 del migdia. El programa reflecteix l´actitud d´un jurat popular on dues persones plantegen el seu problema i un jutge o jutgessa dona la solució.

Hui el conflicte era entre un matrimoni per no acceptar l´home el pacte que havia acordat temps arrere amb la seua dona.

El pacte era el següent: després de 25 anys casats, ells s´havia quedat sense feina aleshores havien decidit els dos que ella continuaria treballant fora de la casa i ell exerciria de mestres de casa. Però quin era el problema: la dona deia que ell no feia les tasques de la casa, que no estava mai a casa, que quan arribava de treballar no tenia el dinar fet... I el que l´home li replicava és que no estava a casa perquè s´havia apuntat a cursos de formació: de cuina, de planxa... I el dinar estava fet quan ella arribava el que passava és que no li agradava el que tenia i feia ella una altra cosa.

Us deixe el vídeo per tal que vegeu el veredicte de la jutgessa. Per a sucar-hi pa!

1 comentari:

  1. Si que he vist moltes vegades aquest programa pero m'agradaria saber perque sempre comenten el cas del dia el mateix públic de sempre.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.